2009. április 18., szombat

Képes Újság riport

Minden rendben a fészek körül , maradtunk a hat tojásnál ami mindenképpen rendhagyó hiszen ennyi még sohasem volt , valamint a gólyák általában páratlan számú tojásokat raknak . Azonban el kell mondani , hogy mindannyian nagyon örültünk , hogy mágálltak hat tojásnál gólyáink , hiszen ezt a hatot is soknak tartjuk és bizony már 9 nap van az első és az utolsó között !
Megjelent a Képes Újság 16. számában egy beszámoló Ludmilláékról íme a cikk beszkennelve , ha ráklikkletek nagyobb ( óriás ) méretben is nézhető - olvasható :
Tényleg csak jó hírekről tudok számot adni , ez most egy nyugodt időszak , Chuck is nagyon szépen besegít a tojások melegen tartásába , elmondhatjuk nagyon gondos szülők mindketten ! Csütörtökön az MTV-1 csatorna stábja forgatott intézményünkben , folyamatosa a média érdeklődés aminek nagyon örülünk , természetesen ha lemegy az interjú elérhetővé tesszük majd itt is ! Továbbra is várjuk a szavazataitokat a fiókák megszületését illetően ! Nemsokára meglesz az 1.000.0000-ik látogatónk a honlapon , várjuk az ELSŐ fotót a lefényképezett főoldalról egy DVD -t kap aki ügyes lesz !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése