2009. április 4., szombat

Infra szerelés és az első tojás

Megérkezett az infra és csütörtökön felszereltük Hejo-val úgyhogy már ismét a régi az éjszakai képünk ! Egy lelkes gólyarajongó meg is jegyzete , hogy ki ólálkodik Ludmilláék körül , miért nem hagyják őket békén )-: Fotó is készült a szerelésről öregferi jóvoltából íme :


És valahogy nagyon eltaláltuk az időpontot , mivel még csütörtök éjjel megérkezett az első tojás , tehát az első tojás érkezését mindenki remek megvilágításban követhette ! Természetesen ismét izzottak a vonalak , bár már elég késő volt akik még fenn voltak a fórumban megbeszélték az eseményeket . Ildi - mama készítette az első képet a tojásról , természetesen ő is egy ajándék DVD-vel gazdagodik majd a III. GG találkozón ! A kép készítésének ideje : 23:43:15 !
Ime a kép , GRATULÁLUNK !

Idén először tojásszám jelző logo-val jelezzük , hogy éppen hol tartunk a tojásolásban a kép valamelyik sarkában . Lassan véget ér a szavazás , legtöbben 4 - vagy 5 tojást vártok , hát ahogy elkezdtük még lehet , hogy több is lesz !
Elkerültük a 900.000 -es látogatószámot , ma estétől indul egy újabb közvélemény kutatás :Mikor érjük el az 1.000.000 látogatót ! Természetesen várjuk a "lefényképezett" főoldalt a számlálóval , mert az sem mindennapi alkalom lesz ! Tehát ismét szavazzatok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése