2009. április 5., vasárnap

Mini - GG találkozó és a második tojás

Szombaton meglepetésre készült egy kisebb ( nagyobb ) GG csapat , élőben szerették volna látni Ludmilláékat és ellátogattak Darányba . A csapat : Nagyi, Kata, Jutka, Cila, Vera, Judy , János, Lili, Judit és Lilla " összeállításban " érkezett , ime :

Nagyon hasznosan és kellemesen telt a nap , sokat beszélgettünk , mindenki rengeteg fotót készített a kedvenceinkről ( néhányat itt is bemutatunk ) , szóval remek nap volt !
Ludmilláék mintha megérezték volna , hogy őket jöttek látogatni , egész nap a fészekben voltak és rengeteg "produkciót" mutattak be ! Páran a kéményt is megmásztásk és sikerült az első tojást is közelről lefotózni ! A mai bejegyzés fotóit a "hős " létramészó Török Judit - alias: Judy készítette ! Lili pedig lerajzolta a fészket ! ( a rajzot itt a jobb oldalon láthatjátok )

A szombati nap ezzel még nem ért véget , hiszen este kiszurkolhattuk a második tojásunkat is , melyet ismét óramű pontosságal éjfél előtt pár perccel tojt Ludmilla ! A tojásszámlálónak is megtaláltuk a helyét , a kép bal alsó sarkában lesz a legjobb helyen !

3 megjegyzés:

 1. Cserko, Hejo, Ági, Dumdum, nagyon köszönjük az együtt töltött időt - szándékosan nem vendéglátást írtam, mert nem vendégként éreztük magunkat, hanem úgy, mint aki "haza" ment! :-)

  Nagyon jó volt veletek és a gólyáinkkal tölteni az időt.
  Nagyon bízom benne, hogy szép szezont drukkolhatunk végig együtt. :-)
  Jutka

  VálaszTörlés
 2. Irány Darányt még egyszer! :)

  VálaszTörlés
 3. Judit ! Mi is ugyanígy gondoljuk !

  VálaszTörlés