2009. április 26., vasárnap

MTV - Főtér riport

Ma ismét volt egy kis média nyilvánosság , szerepeltünk az MTV - Főtér című műsorában . Az egész műsor a Drávamellékéről szólt , ebben voltunk mi is az egyik "érdekesség" aminek nagyon örültünk ... A riportról aki lemaradt az megtekintheti itt :


Amúgy nagyon jól szerkesztett műsor volt , és tényleg még mi számunkra ( akik itt élünk a környéken ) is tartogatott meglepetéseket , érdekességeket ! Jó volt látni állandó "címzetes gyűrűzőnket " Horváth Zolit aki remekül kalauzolta a stábot a Dráva -mentén .
A fészekben minden a lehető legnagyobb rendben van, gólyáink szépen építgetik a fészket és kotlanak a tojások felett . A jövő héten egy szavazást indítunk itt a Gólyanaplóban arról , hogy mi legyen a születendő fiókák neve ! Ezt úgy képzeltük , hogy lesz 12 név amit a darányi gyerekek fognak választani , ti pedig megszavazzátok , hogy melyik legyen az a hat a tizenkettőből amit felhasználunk . Holnap -holnapután várhatjátok a szvazógépet , de a Fórumban is értesítünk majd mindenkit . Érdekesség , hogy a mai napon a következő egzotikus tőlünk távoli helyekről is voltak látogatóink : Suriname , Sechelle - szigetek , Indonézia , Brazília ! Aki a statisztikánkat szeretné böngészni , az a főoldalon található A_STAT illetve MYSTAT logókra klikkelve ezt megteheti !

2 megjegyzés:

  1. Feltettem a fészket a myspace oldalamra is.
    Így rendszeres látogatók jönnek a barátikörömből.
    És nézik és figyelik,és várják a kis gólyákat.

    www.myspace.com/waterlilly54

    VálaszTörlés