2009. április 30., csütörtök

RTL-Klub Reggeli - élő adás

Ma Hejoval Budapesten jártunk az RTL-Klub REGGELI című műsorában . Három év alatt harmadszor szerepelhettünk ebben a műsorban , ezúton is köszönjük nekik a lehetőséget , sokat tesznek gólyáinkért. Lilu és Csonka Pici voltak ismét a műsorvezetők , Lilunak Ludmilláék hoztak időközben egy kisbabát , formás kis pocija van ősszel szülni fog . Megajándékoztuk őket iskolánk új gólyás kitűzőjével , ami nálunk is nagy sláger a gyerekek körében . Nagyon korai időpontunk volt , reggel 6.10 kor kerültünk adásba , ez azért volt rossz , mert hajnali fél kettőkor kellett indulnunk ( 260 km ) , de hát a gólyáinkért mindent ... :-) A riportot tudom , hogy sokan nem tudtátok megnézni a korai időpont miatt , nos aki lemaradt az katt a képre és már nézheti is !

A fészekben minden a legnagyobb rendben , nagyon várjuk már az első fiókát ! A névszavazás remekül halad , már több mint 300 érvényes szavazatunk van , TOTYI elhúzott , de még 5 nap van a szavazás lezárásáig , sok jó név van a pakliban , bármi lehet az eredmény . Végül , de nem utolsó sorban ézzétek meg Hejo egyik esti VIDEO-ját amelyet a kamera segítségével készített:

3 megjegyzés:

 1. Perlusz Sándorné2009. április 30. 20:50

  Szia Cserko!
  Nagy örömmel néztem meg a riportot most este, mert nem voltunk itthon egész nap. Kár, hogy nem mutatta a kamera a jelvényt. Nagyon kíváncsi lennék rá. Öröm volt látni titeket, remélem, hogy hamarosan találkozunk.
  Kati mama

  VálaszTörlés
 2. Örülök,hogy végre titeket is láttalak :-)
  " gólya valóságshow" hihi,ez jóóóó :-)

  VálaszTörlés
 3. Kati mama ! Be fogom scannelni a jelvényt és kiteszem majd ide a Gólyanaplóba !

  VálaszTörlés