2009. május 6., szerda

TOTYI és TÓBIÁS

Az elmúlt 3 nap nag - nagy izgalmakkal telt . Hétfőn megtörtént az ami eddig sohasem az elmúlt 4 évben , "benéztük " TOTYIT és ( az első felvételek nagyon egyértelműnek tűntek ) azt gondoltuk kikelt ! Gyakorlatilag az elmúlt két nap TOTYI keresésével telt , de ami késik nem múlik szerda este 20.30 kor kikelt a tojásból TOTYI és mindjárt követte őt TÓBIÁS is ! Közben véget ért a névszavazás is itt a Gólyanaplóban ( több mint ötszáz érvényes szavazat volt ) a darányi fészekben ez hat név lesz az idén ( reméljük mindegyikre szükség lesz ) : TOTYI ( 256 ) , TÓBIÁS ( 153 ) ,TEKERGŐ (148) , TORKOS ( 143 ) TOTO ( 130 ) TENKES ( 120 ) ! A megszületés sorrendjében adjuk a neveket és így nyilván az első akit tegnapelőtt már ide gondoltunk és már itt is van : TOTYI a második TÓBIÁS !
Az első felvételek a két kis fiókáról ( Judit és cserko készítette ) :

Itt egy kisvideo a kikelés előtti órákban készült amikor már szinte percenként forgatott Ludmilla :

Természetesen a logokat is cseréltük jelenleg 4 tojás és 2 fióka van a fészekben , amíg van tojás ezt Chuck "beállós fotóján látható módon jelezzük , a fiókák kikelése után természetesen már csak a fiókás logot mutatjuk amíg nehezen láthatóak :

2 megjegyzés:

  1. Szia Cserko!
    Örülök, hogy ebből a logo cserés kalamajkából, sikert jól kijönni. A kamerakép akadozása szinte adta a lehetőséget. Totyi és Tóbiás pedig azért jelentkezett egyszerre, hogy véletlenül sem kerüljön vissza az "1" fióka logó. Így aztán bárki nézte bárhonnan a "2" csibéknek nagyon megörülhetett, mert ez nem átverős shoow!! Ildi_mama

    VálaszTörlés
  2. Én is így gondolom , de hát senkit nem okolhatunk , mert a hétfői képek nagyon csalókák voltak !

    VálaszTörlés