2009. június 9., kedd

Jégeső sok izgalommal !

Az elmúlt héten esős idő volt végig , a 3 T remekül bírta az időjárás megpróbáltatásait , meg sem kottyant nekik a kicsit hidegebb és csapadékosabb időjárás . Azonban vasárnap megijedtünk , mivel az országszerte dúló viharok elérték a mi fészkünket is kis ideig jégeső is volt ! Szerencsénkre sok esővel jött a jég , az ország többi részéhez képest jól megúsztuk a dolgot a fiókák sértetlenek maradtak ! A mostani bejegyzésben a Fórumban remeklő GG-k képeit hozom - az elsőn és másodikion( Judit fotóin ) láthatjátok amint Ludmilla hazaér , valamint Totyinak milyen örömet okoz ez a dolog :

A harmadik - negyedik képen ( Palipapa fotói ) egy szenzációs landolást láthatunk valamint az elromló időjárás miatt szomorúan gubbasztó 3 T - t a fészek közepébe mered :

Az ötödik - hatodik fotón is szenzációs landolások láthatók ( oregferi fotói ) :

Végül nézzétek meg , hogy milyen kiszolgáltatottak a madaraink a jégesőben :Közeleg a gyűrűzés és a III. Országos GG találkozó időpontja , mindannyian úgy szavaztatok , hogy többen leszünk mint negyvenen , nos ezt megerősíthetjük , hiszen meghaladta a jelentkezők száma a negyvenet ! Madaraink jól vannak mindedn rendben a fészek körül !

2 megjegyzés:

  1. A tesók vigyáztak rájuk "odaátról" a szakadó jégesőben.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen , de ami Karcsiék felé volt az nagyon kemény volt ! Mi nagyon szerencsések voltunk !

    VálaszTörlés