2009. június 2., kedd

Növésben !

Továbbra is csak a kegjobb hírekel szolgálhatok a fészek életét illetően , minden a lehető legnagyobb rendben ! Ugyan az internet szolgáltatást illetően volt egy kis problémánk ( május 31 - június 2-ig ) nem lehetett elérni a honlapot a szolgáltató kicsit hosszúra nyúlt karbantartása miatt , így csak a GG - fórum segítségével tudtátok követni a fiókák életét . Ma délutánra helyreállt a normális működés ( többeknek "elvonási" tünetei voltak ) ! A " három T" ezalatt a közel két nap alatt sem állt meg a fejlődésben , aki nem látta két napig őket szinte rájuk sem ismert , HATALMASAK már a fiókáink , nem is fiókák már igazi kis madarak ! Íme :

Nagyon sokat vannak egyedül , rengeteg élelemre van szükségük és ez ebben az évben elég nehéz muka a szülőknek , hiszen nagyon kevés eső esett a megelőző hetekben ! A kamerával készítettem két kisvideót egy etetésről , mindig éhesek , szépen körbetotyogják már a fészket :

A Darányi Gólyalesők III. Országos találkozójának időpontja is eldőlt : június 20-án lesz a gyűrűzéssel egybekötött találkozó , melyre mindenkit sok szeretettel várunk ! Jelentkezni a GG - Fórumban a külön e célra nyitott topicban lehet , Judit kezeli a jelentkezéseket , minden egyéb információt megtaláltok a topicban ! Egy kis közvélemény kutatást találtok a jobb oldali menüben itt a Gólyanaplóban arra vonatkozóan , hogy mennyien jöttök el majd Darányba ! Tippeljetek !

2 megjegyzés:

  1. Nagyon hiányoztak, amig ne voltak láthatók !
    Sokat nöttek, gyönyörüek.Nem tudok betelni velük!

    VálaszTörlés
  2. vagyunk még így páran ! :-)

    VálaszTörlés